Platforma noua si unica pe piata auto din Romania, dedicata exclusiv proprietarilor si cumparatorilor de masini

Stiri
Businessmen agree to buy-sell used cars

Cu totii stim cat de dificil este procesul de cumparare sau vanzare a unei masini. De multe ori, intermediarii, revanzatorii sau firmele de specialitate ii fac pe proprietari sa plateasca sume considerabile pentru a-si vinde masina sau ii obliga pe potentialii cumparatori sa plateasca preturi exagerate. Insa acum exista o solutie care vine in ajutorul proprietarilor si cumparatorilor de masini: carfind.ro.

Acest website nou pe piata auto din Romania, care se adreseaza strict proprietarilor si cumparatorilor de masini. Aici, nu vei gasi intermediari sau firme de revanzare, ci vei putea vorbi direct cu proprietarul masinii pe care o doresti.

Unul dintre principalele avantaje ale achizitionarii unei masini de la un proprietar este faptul ca pretul de vanzare poate fi mai mic decat in cazul unei tranzactii intermediata de revanzatori. Acest lucru se datoreaza faptului ca proprietarii nu platesc comisioane sau alte taxe suplimentare si, prin urmare, pot sa-si vanda masina la un pret mai avantajos. In plus, proprietarii sunt cei care cunosc cel mai bine istoricul masinii, modul in care a fost intretinuta si kilometrajul real, ceea ce poate fi un avantaj important pentru cumparatori.

Pe de alta parte, vanzarea unei masini direct catre un alt proprietar poate fi mai rapida si mai simpla decat tranzactia cu un intermediar. Proprietarii nu sunt supusi presiunii de a vinde masina in cel mai scurt timp posibil, ceea ce le permite sa-si negocieze pretul si sa-si aleaga cumparatorii in mod mai atent. De asemenea, procesul de vanzare poate fi simplificat semnificativ, deoarece proprietarii pot posta anunturi direct pe carfind.ro, fara a fi nevoie sa apeleze la serviciile unui intermediar sau sa participe la licitatii publice.

.Nu mai pierde timp si bani cu intermediarii sau firmele de revanzare. Alege sa cumperi sau sa vinzi masini direct de la proprietari, pe carfind.ro, si bucura-te de avantajele unei tranzactii rapide si corecte!

Distribuie Articolul